注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Mr.Lonely

不以物喜.不以己悲.

 
 
 

日志

 
 

2010年5月5日  

2010-05-05 02:13:31|  分类: 日日记.日日都记, |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

连续追咗三晚2010斯诺克世锦赛直播.每日九个钟..攰死...唉..颈都痛啊...

但係..5紧要啵..鬼叫我係骨灰级既爱好者咩...哈哈...末有爱情既日子入边呢..有斯诺克就好幸福啦..哈哈.

嗯..睇噃下时间...离高考仲有30日多D咯...

我妈子都话我了...点解我可以淡定到甘离谱噶...高考兵临城下了仲甘悠闲係度睇波...

妈子话..你退学噃嚟仲5抓紧.家下居委会及实你噶啦.你依头考5上.过头就窦你去做军佬.到时你就听去D山旮旯地方听狼嚎啦~!!

对于以上言论我俾我妈子既回答係...妈子你文采好咗啵...

妈子无语..

点解甘啖定...

呵呵...讲真我都5知..

我份人呢无乜惊.最怕就係老婆...今时今日单身感耐咯喔..感区区一个高考要耐得我咩何啊..

D专家同埋D老师成日都讲到高考长江黄河如何如何感.其实讲真米又係一张厕纸甘长既嘢.做晒距.交上去.飘出去煲噃口靓烟...米当无事发生过...使乜讲到好似入考场好似上刑场感啊.

 

反正..我既观点就係.

米当我傻,.我净係怕老婆..

无话我颠.我叫老千.

加下我心中有佛.我怕你碌七~!

 

 

千哥行走考场甘多年...绝对5係浪得虚名既....

 

高考..?咩料啊...嚟就係啦....除非你令我爱上你啦.哇哈哈哈哈...

 

 

  评论这张
 
阅读(54)| 评论(18)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017